1 PK Equine coaching

Het doel van 1PK Equine coaching is jou een betekenisvolle volgende stap laten zetten in jouw ontwikkeling. De leeromgeving is puur en zonder oordeel, een leeromgeving waar jij het vermogen dat jij hebt, kunt onderzoeken en verder kan ontwikkelen.

Je gaat ervaren wat duidelijkheid in communicatie oplevert, wat de kern is van werkelijk contact maken en hoe je bewuster in het nu aanwezig kunt zijn. Je gaat ervaren wat dit doet met jouw beïnvloedend vermogen en ervaart aan den lijve wat persoonlijk leiderschap is.

1PK Equine coaching gaat over het overwinnen van hindernissen, over lef tonen en persoonlijk leiderschap, over omdenken en werken buiten je comfortzone. 1PK Equine coaching, een ervaring die je raakt.

Waarom paarden inzetten bij coaching

Als coach ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Paarden Coaching Nederland. V-PCN staat voor het borgen van de kwaliteit ten behoeve van het coachen met behulp van paarden in Nederland.

Benieuwd naar wat 1PK Equine coaching voor jou of jouw team kan betekenen? Neem contact op via 06 36463929 of via info@meestersvanschier.nl