1 PK Equine coaching

Sta je voor een belangrijke keuze of loopt het niet zoals jij het wilt? 1PK Equine coaching helpt jou om een betekenisvolle volgende stap zetten.In een omgeving die anders is dan anders, puur en zonder oordeel. Een omgeving waar jij het vermogen dat jij al in je hebt, kunt uitdagen en ontwikkelen.

Je ervaart wat werkelijk contact maken is. Contact maken met de ander door eerst contact te maken met jezelf. Je ervaart hoe je bewuster in het nu aanwezig kunt zijn. Je krijgt antwoord op vragen die je bezig houden en leert wat duidelijkheid zijn voor jezelf en voor de ander betekent. Je gaat ervaren wat persoonlijk leiderschap doet met de impact van jouw communicatie en met jouw beïnvloedend vermogen.

1PK Equine coaching gaat over het overwinnen van hindernissen, over lef tonen en persoonlijk leiderschap, over omdenken en werken buiten je comfortzone. 1PK Equine coaching, een ervaring die je raakt.

Waarom paarden inzetten bij coaching

Als coach ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Paarden Coaching Nederland. V-PCN staat voor het borgen van de kwaliteit ten behoeve van het coachen met behulp van paarden in Nederland.

Benieuwd naar wat 1PK Equine coaching voor jou of jouw team kan betekenen? Neem contact op via 06 36463929 of via info@meestersvanschier.nl