MindSonar®

MindSonar® maakt mensen bewust van hoe eigen gedrag dat van anderen beïnvloedt. Door eigen gedrag aan te passen wordt het mogelijk om het gedrag van anderen te veranderen. Daarmee komt het beïnvloeden van gedrag binnen de cirkel van invloed.

Het prettige aan dit meetinstrument is dat de criteria, drijfveren en denkstijlen direct zichtbaar zijn in gedrag. Mensen doen bijvoorbeeld de denkstijlen ‘specifiek’ en ‘voldoet wel’ op het moment dat zij met zeer gedetailleerde voorbeelden aangeven dat zij de denkstijlen herkennen.

Denkstijlen die sterk aanwezig zijn beïnvloeden ook sterk je waarneming, bijvoorbeeld de denkstijl ‘specifiek’ maakt dat je als eerste ziet wat er niet klopt. De denkstijl ‘globaal’ is dan minder sterk aanwezig is waardoor je minder snel ziet wat er wel klopt. In de brochure hierna treft u een beschrijving aan van de mogelijkheden die MindSonar® biedt.

Als u verder wilt lezen over MindSonar, raadpleeg dan onderstaande brochure. Wilt u deze later lezen, wij mailen u de brochure graag toe. T: (+31) 6 36463929, M: info@meestersvanschier.nl.

Flyer Meesters van Schier en Mindsonar web