Start-up!

Veel start-up’s hebben een prachtig product waar een serieuze markt voor is. Het Start-up! programma biedt mogelijkheden om meer uit jouw businesscase te halen…

Jouw businesscase blijkt in de praktijk vaak meer verkoop potentieel te hebben dan jij misschien wel denkt. Want, welk probleem lost jouw product werkelijk op en voor wie, hoe kun jij de acceptatie van jouw product vergroten en hoe haal jij meer rendement uit jouw businesscase? Daarbij komt dat niet iedere startup direct al een doorgewinterde verkoper is waardoor verkoopkansen verloren gaan. Geen vrouw of man overboord, want verkopen kun je leren.

Door alleen te focussen op jouw product, doe jij jezelf én jouw klant tekort. Leer hoe je het grote plaatje van jouw product in kaart brengt en het potentieel van jouw product volledig benut. In het Start-up! programma gaat het over hoe jij jouw product succesvoller in de markt zet, waar verkoopkansen liggen en hoe je het verkoopproces zo inricht dat jij met meer zekerheid het gewenste commerciële resultaat haalt.

Jannie: “Wat mij het meeste aanspreekt in de methode is het aanleren van vaardigheden. In mijn geval om echt contact te maken met de ander, wat vindt de ander belangrijk (en dat ik het niet zelf moet gaan invullen). Ook de intensiteit van de methode vind ik heel prettig. We hebben veel besproken en ik heb daardoor nieuwe inzichten gekregen. Dat heeft mij energie gegeven.”

Geef jouw startende bedrijf een boost! Neem deel aan het Start-up! programma en ontdek hoe jij:

  • Een gedegen professionele indruk maakt!
  • Meer omzet en marge realiseert met dezelfde inspanning!
  • Doortastend een verkoopgesprek voert!
  • In het gesprek de regie houdt en stuurt naar een positief eindresultaat!
  • Tevreden klanten creëert zonder te veel marge weg te geven!
  • Ogenschijnlijk verloren orders ombuigt naar een positief resultaat!
  • Meer kunt sturen op de kwaliteit van jouw klantgesprekken!
  • Jouw verkoopinspanningen structureert!
  • Met meer zekerheid jouw verkoopdoelstellingen haalt!

Ben jij geïnteresseerd in wat het programma voor jouw persoonlijke- en zakelijke groei betekent, lees dan hier verder.

Het Start-up! programma is een individueel agile training en coaching programma waarmee jij meer uit jouw business haalt.