Waarom paarden inzetten bij coaching

Soms is het moeilijk om wat er speelt in woorden te vatten. Een paard betrekken in jouw coaching is als kijken in een spiegel. Het paard laat jou zien wat er diep van binnen bij jou speelt, zonder woorden. Zien en ervaren brengt jou dichter bij jouw innerlijke emoties en maakt je bewust van wat er speelt.

1 PK Equine coaching is gericht op het nu, op doen en op ervaren, oordeelvrij en puur. In de grondoefeningen (naast het paard) gaat het om wat er in de interactie met het paard zichtbaar wordt, als gevolg van wat er zich al of niet bewust bij jou afspeelt. Muzisch agogisch werken en evidence based gesprekstechnieken helpen om jou een betekenisvolle volgende stap te laten zetten in jouw ontwikkeling.

Tijdens de grondoefeningen onderzoek ik met jou wat de invloed is van wat er op dat moment bij jou van binnen speelt, op dat wat jij wilt bereiken. Om vervolgens met jou te onderzoeken welke alternatieven er zijn en hoe deze kunnen bijdragen aan het gewenste resultaat, jouw doel. Fysiek bezig zijn in een andere omgeving die puur is maakt coachen met paarden tot een impactvolle ervaring.

Waarom kiezen mensen voor 1 pk Equine coaching:

  • Zij verlangen naar een leeromgeving die echt is en puur, zonder oordeel.
  • Zij willen het vermogen dat zij in zich hebben exploreren en ontsluiten.
  • Zij willen verrast worden door wat zij al kunnen.
  • Zij willen zichzelf overwinnen.
  • Zij willen in hun hart geraakt worden.
  • Zij willen succes beleven.

Benieuwd naar wat coachen met paarden voor jou of jouw team kan betekenen?

Bel met 06 36463929

Of mail naar info@meestersvanschier.nl