Individuele ontwikkeling

Voor welke uitdaging sta jij?

Soms loop je vast in je organisatie of de dingen gaan niet zoals jij je het had voorgesteld. Geen vrouw of man overboord want je kunt altijd een nieuwe start maken.

Vijf waardevolle programma’s voor een nieuwe start.

Het Start-up! programma biedt uitgebreide mogelijkheden om jouw startende bedrijf een boost te geven. Als jij jouw businesscase en jouw verkoop vaardigheden verder wilt uitdiepen, klik hier.

Het Scale-up! programma is waardevol voor de ondernemer die met zijn bedrijf sterke groei doormaakt. Als je merkt dat je te veel tijd moet investeren in interne aangelegenheden, klik hier.

Het Speak-up! programma is waardevol voor jou als je het gevoel hebt dat je in jouw organisatie onvoldoende tot bloei komt. Als jij merkt dat jij het plezier in jouw werk verliest, klik hier.

Het Speed-up! programma is interessant als jij met jouw goed ontwikkelde vakkennis kansen ziet die niet worden benut. Spreekt dit jou aan, klik hier.

Het Skill-up! programma is interessant als jij als professional ziet dat jouw werk aan het veranderen is en dat naast jouw vakinhoudelijke kennis de nadruk steeds meer ligt op de onderlinge verhoudingen, klik hier.

Heb je vragen, bel met 06 36 46 39 29 of mail naar info@meestersvanschier.nl