Individuele ontwikkeling

Voor welke uitdaging sta jij?

Soms loop je vast in je organisatie of de dingen gaan niet zoals jij je het had voorgesteld. Geen vrouw of man overboord want je kunt altijd een nieuwe start maken.

Vijf waardevolle programma’s voor een nieuwe start.

Het Start-up! programma biedt uitgebreide mogelijkheden om jouw startende bedrijf een boost te geven. Niet iedere start-up is direct al een doorgewinterde verkoper is. Verkopen kun je leren, zodat ook jij het volle potentieel uit jouw idee kunt halen. Als jij jouw businesscase en jouw verkoop vaardigheden verder wilt uitdiepen, neem dan deel aan het Start-up! programma. Voor meer informatie klik hier.

Het Scale-up! programma is waardevol voor de ondernemer die met zijn bedrijf sterke groei doormaakt. Sterke groei is op zichzelf natuurlijk prachtig, alleen kan sterke groei ook allerlei organisatorische problemen met zich mee nemen die je behoorlijk kunnen beperken. Als je merkt dat je te veel tijd moet investeren in interne aangelegenheden, neem dan deel aan het Scale-up! programma. Voor meer informatie klik hier.

Het Speak-up! programma is waardevol voor jou als je het gevoel hebt dat je in jouw organisatie onvoldoende tot bloei komt. In het Speak-up! programma leer jij voor jouw belangen te staan, zonder de belangen van de ander tekort te doen. Als jij merkt dat de energie er aan alle kanten uitloopt waardoor jij het plezier in jouw werk verliest, schrijf je dan in voor het Speak-up! programma. Voor meer informatie klik hier.

Het Speed-up! programma is interessant als jij met jouw goed ontwikkelde vakkennis kansen ziet die niet worden benut. Tijd dus voor een aangepaste strategie waarmee je echt kunt versnellen en waarmee jouw talent volledig tot zijn recht komt. Spreekt dit jou aan, schrijf je dan in voor het Speed-up! programma. Voor meer informatie klik hier.

Het Skill-up! programma is interessant als jij als professional ziet dat jouw werk aan het veranderen is en dat naast jouw vakinhoudelijke kennis de nadruk steeds meer ligt op de kwaliteit van de onderlinge verhoudingen, op mensen overtuigen en het politieke spel goed spelen. Wil jij je verder bekwamen in jouw rol, neem dan deel aan het Skill-up! programma. Voor meer informatie klik hier.

Heb je vragen, bel met 06 36 46 39 29 of mail naar info@meestersvanschier.nl