Over ons

 

Volgens Claire W Graves is de grootste uitdaging van de mens, leren omgaan met de sociale systemen die de mens zelf creëert. Mensen die hier beter in slagen zijn succesvoller en wij dragen daar graag aan bij. Onze missie? Wij willen van betekenis zijn bij de ontwikkeling van van mensen in organisaties. Onze visie? Leren door doen. Met je team werken aan de kwaliteit en effectiviteit van samenwerken. 

 

Wij merken in onze trainingen dat het effect van heldere communicatie positieve gevolgen heeft voor de resultaten die deelnemers in gesprekken weten te behalen. Meer bewustzijn van het effect van eigen gedrag op dat van anderen, heldere gespreksdoelen, een juiste aanpak en een juiste woordkeus maakt het mogelijk dat deelnemers in gesprekken meer gaan sturen op resultaat. Meer zelfvertrouwen maakt dat uitspraken overtuigender worden. Wij zetten in op aanwezig talent, dit levert energie op. Ervaar zelf hoe ook jij, met de juiste aanpak en met de juiste woorden het verschil kunt maken. Ook als de belangen groot zijn, meningen tegengesteld en emoties hoog oplopen.

Rolf Scheerder.

 

Veel contact ontstaat vanuit het hoofd, terwijl je vanuit het hart verbinding maakt. Waar wij goed in zijn is een klimaat scheppen waarin jij de ruimte vindt om je open te stellen en veel van jezelf te laten zien. Wij gaan uit van de kwaliteiten die jij al hebt, maken je zelfbewust en zelfverzekerd, laten je jouw mogelijkheden zien én leren je gespreksvaardigheden.

Waar het in gesprekken om gaat is veerkracht, dicht bij jezelf blijven en er toch voor de ander zijn, meedenken, inleven, begrip tonen, grenzen aangeven, duidelijkheid geven, concrete afspraken maken, stevig en toch de juiste snaar raken waardoor het gesprek in positieve zin onvergetelijk is.

Rob de Gier

 

Contact

T: (+31) 6 36463929, M: info@meestersvanschier.nl

Als u verder wilt lezen over Meesters van Schier, raadpleeg dan onderstaande brochure. Wilt u deze later lezen, wij mailen u de brochure graag toe. 

Flyer Meesters van Schier web