Over ons

 

Volgens Claire W Graves is de grootste uitdaging van de mens, leren omgaan met de sociale systemen die de mens zelf creëert. Mensen die hier beter in slagen zijn succesvoller en wij dragen daar graag aan bij. Onze missie? Wij willen van betekenis zijn bij de ontwikkeling van van mensen in organisaties. Onze visie? Leren door doen. Met je team werken aan de kwaliteit en effectiviteit van samenwerken. 

 

Meer bewustzijn van het effect van eigen gedrag op dat van anderen, heldere gespreksdoelen, de juiste aanpak en op het juiste moment de juiste dingen zeggen zorgt ervoor dat jij in gesprekken meer kunt gaan sturen op resultaat. Doordat je oefent met gesprekssituaties krijg je meer zelfvertrouwen, waardoor jouw gesprekken overtuigender worden. Wij zetten daarbij in op het talent dat jij in je hebt en we zetten in op persoonlijk leiderschap. Dat laatste doen we door jou in contact met het paard te laten ontdekken waar jouw kracht ligt. Werken vanuit je talent en vanuit je kracht levert jou de meeste energie op. Ervaar zelf hoe ook jij, met de juiste aanpak het verschil kunt maken. 

Rolf Scheerder.

 

Veel contact ontstaat vanuit het hoofd, terwijl je vanuit het hart verbinding maakt. Waar wij goed in zijn is een klimaat scheppen waarin jij de ruimte vindt om veel van jezelf te laten zien. Wij gaan uit van de kwaliteiten die jij al hebt, maken je zelfbewust en zelfverzekerd, laten je jouw mogelijkheden zien én voegen daar vaardigheden aan toe.

Waar het in gesprekken om gaat is veerkracht, dicht bij jezelf blijven en er toch voor de ander zijn, meedenken, inleven, begrip tonen, grenzen aangeven, duidelijkheid geven, concrete afspraken maken, stevig en toch de juiste snaar raken waardoor het gesprek in positieve zin onvergetelijk is.

Rob de Gier

 

 

Contact

T: (+31) 6 36463929, M: info@meestersvanschier.nl

Als u verder wilt lezen over Meesters van Schier, raadpleeg dan onderstaande brochure. Wilt u deze later lezen, wij mailen u de brochure graag toe. 

Flyer Meesters van Schier web